четвер, 27 листопада 2008 08:05

Кириленко відповів Тимошенко на її погрози

Кириленко відповів Тимошенко на її погрози
НУ-НС вважає проблематичним створення коаліції будь-якої конфігурації у парламенті, заявляє лідер Блоку В"ячеслав Кириленко.

Про це він сказав під час брифінгу в Сімферополі, повідомляє прес-служба НУ-НС.

"Основна причина (проблем зі створенням коаліції) - це наші світоглядні розбіжності з Партією регіонів та відсутність впевненості у довготривалому співробітництві в разі створення коаліції з БЮТ", - заявив він.

Тому, за словами Кириленка, позиція "Нашої України" полягає "в ефективній роботі Верховної Ради, в ухваленні законів, які необхідні країні".

"Країні потрібен бюджет, і ми готові за нього голосувати; країні потрібні антикризові законопроекти – і ми готові за них голосувати. Це буде найкращий варіант роботи ВР у ситуації, як склалася", - заявив він.

Кириленко зазначив, що "політична тріскотня довкола створення коаліції чи довкола кандидатури спікера призводить до зволікання із вирішенням соціальних та економічних проблем країни".

"Ми готові розглядати законопроекти і від Кабміну, і від інших політичних сил. Але ми також просимо колег по парламенту так само об"єктивно оцінювати й наші законодавчі ініціативи", - сказав він.

Як відомо, у середу прем"єр Юлія Тимошенко "востаннє" закликала НУ-НС повернутися до демократичної коаліції. У разі, якщо такого рішення не буде ухвалено протягом тижня, Тимошенко обіцяє шукати "інші варіанти" для відновлення працездатності парламенту, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко відповів Тимошенко на її погрози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути