Ексклюзиви
середа, 26 листопада 2008 11:26

Луческу підписав контракт з "Галатасараєм" - турецькі ЗМІ

Луческу підписав контракт з "Галатасараєм" - турецькі ЗМІ

Турецька преса стверджує, що Мірча Луческу підписав зі стамбульським "Галатасараєм" попередній контракт, згідно якого він очолить команду в січні. Раніше Луческу виграв з "Галатасараєм" Суперкубок Європи.

Як повідомляє Fotomac, румунському фахівцеві будуть платити 1,5 мільйона євро на рік. Отримувати її Луческу почне з січня, коли підпише повноцінний контракт на три роки.

Також турецьке видання Fotomac приводить суми заохочення залежно від успіхів на європейській арені. Виграш Кубка УЄФА (фінал якого пройде якраз в Стамбулі) принесе Луческу 500 тисяч євро. А ось успіхи в Лізі чемпіонів (правда, не вказано, які саме) зроблять Мірчу багатшим на 750 тисяч євро.

Нинішній наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вже працював з "Галатасараєм" в період 2000-2002 років. За цей час турецький клуб виграв Суперкубок Європи (2000) і національний чемпіонат (2002).

Зараз ви читаєте новину «Луческу підписав контракт з "Галатасараєм" - турецькі ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути