Ексклюзиви
вівторок, 25 листопада 2008 15:20

"Шахтар" втратив Чигринського перед матчем з "Базелем"

"Шахтар" втратив Чигринського перед матчем з "Базелем"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу напередодні матчу Ліги чемпіонів з швейцарським "Базелем" заявив, що захисник гірників Дмитро Чигринський, можливо, не візьме участь в поєдинку.

- Про значущість гри говорити зайвий раз не треба. Все це розуміють, - заявив Луческу. - І Фернандіньо, і Срна відновилися і вчора тренувалися. На жаль, на вечірньому тренуванні ми втратили Чигринського. Подивимося сьогодні, але маловірогідно, що він зіграє.Чигринського можуть замінити Іщенко або Єзерський. Інший вихід з ситуації - повернути в оборону Левандовського або Хюбшмана. Вирішуватимемо на вечірньому тренуванні.

Як вдалося дізнатися пізніше, у Дмитра надрив привідного м"яза. Проте про серйозність травми стане відомо після детального медичного обстеження. Позначилися великі навантаження. Цього сезону 22-річний захисник "гірників" зіграв у всіх матчах чемпіонату України, кваліфікації та Лізі чемпіонів 24 поєдинки і всі без замін.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" втратив Чигринського перед матчем з "Базелем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути