неділя, 23 листопада 2008 11:31

Обама призначив нового прес-секретаря Білого дому

Обама призначив нового прес-секретаря Білого дому
Вибраний президент США Барак Обама призначив новим прес-секретарем Білого дому Роберта Гіббса. Відповідну офіційну заяву зробив Обама. Таким чином, чутки про призначення Гіббса на цю посаду, що циркулювали в американських ЗМІ, підтвердилися, передає Reuters.

Гіббс працює з Обамою з 2004 р., коли допомагав йому вести компанію за місце сенатора від штату Іллінойс. Крім того, саме Гіббс працював над промовами кандидата в президенти США від Демократичної партії під час його виборчої кампанії і був одним з найближчих його помічників.

Нагадаємо, сенатор-демократ з Ілінойса Обама став першим в історії афроамериканцем, обраним президентом США. Хоча остаточні підсумки виборів будуть підведені 6 січня ц.р. на засіданні конгресу США, вже зараз зрозуміло, що Обама здобув переконливу перемогу над своїм суперником республіканцем Джоном Маккейном. Він отримав значно більше потрібних для обрання президентом 277 голосів членів колегії вибірників.

Зараз ви читаєте новину «Обама призначив нового прес-секретаря Білого дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути