вівторок, 18 листопада 2008 17:17

Медведєв вже 5 років думає про збільшення президентського терміну

Медведєв вже 5 років думає про збільшення президентського терміну
Президент Росії Дмитро Медведєв повідомив, що задумався про необхідність змін термінів повноважень глави держави та Держдуми ще кілька років тому.

"Пропозиції, які мною сформульовані, - це не спонтанні пропозиції, вони продумані", - сказав Медведєв у вівторок, відповідаючи на питання регіональних журналістів під час робочої поїздки до Іжевська.

"Якщо говорити відверто, я почав про це думати, напевно, років п"ять тому - звісно, не припускаючи, що мені доведеться втілювати це в життя", - зазначив Медведєв.

За його словами, як будь-яка людина, як юрист, він думав про правові процеси в Росії, про Конституцію. "І я вже відтоді вважаю, що дещо нам необхідно підправити", - сказав глава держави.

Відповідаючи на питання регіональних журналістів з приводу змін в Конституцію, які, зокрема, вводять обов"язок уряду звітувати перед парламентом, президент сказав: "Це не перетворює нас на парламентську республіку і, скажу відверто, я вважаю, що Росія не повинна бути парламентською республікою, для нас це просто смерті подібно", повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Медведєв вже 5 років думає про збільшення президентського терміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути