вівторок, 18 листопада 2008 11:56

Рада розійшлася до четверга

Рада розійшлася до четверга

Сьогоднішнє засідання Верховної Ради України закрито. Наступне відбудеться у четвер, 20 листопада.

Народні депутати проголосували за постанову "Про внесення змін до календарного плану роботи Верховної Ради України". "За" проголосувало 300 із 442 народних депутатів, зареєстрованих у залі. Не голосували за постанову в повному складі фракція Комуністичної партії України, з фракції "Наша Україна – Народна самооборона" документ підтримали лише чотири народних депутати.

Змінами до календарного плану передбачено, що сьогодні та завтра народні депутати працюватимуть в комітетах, а в четвер о 10.00 розпочнеться ранкове пленарне засідання. (Цього тижня парламент мав працювати у пленарному режимі ).

Перший заступник голови ВР Олександр Лавринович повідомив, що уряд подав на розгляд парламенту чотири антикризові законопроекти, також у парламенті зареєстровані альтернативні законопроекти з цього питання від народних депутатів. За його словами, в ситуації, коли не обрано голову ВР, доцільно попрацювати в комітетах над підготовкою даних законопроектів до розгляду в сесійній залі.

Як відомо, тільки голова ВР має право підпису законів, які ухвалюються парламентом і потім передаються на підпис Президентові України, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Рада розійшлася до четверга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути