Ексклюзиви
понеділок, 17 листопада 2008 16:10

Яценюку відмовили Гриценко, Луценко і Кличко

Яценюку відмовили Гриценко, Луценко і Кличко
У народного депутата від блоку "Наша Україна - Народна самооборона", екс-спікера парламенту Арсенія Яценюка  існує проблема з кадрами для своєї партії.

Про це він сказав в інтерв"ю "Главреду".

Яценюк повідомив, що у нього готовий список з п"яти людей, які могли б скласти його команду. "Ви знаєте, це катастрофічна проблема - кадри. Якщо ми говоримо про фінансовий сектор, то там мені легко зібрати професіоналів, легко в правовому", - сказав він.

Але це люди не публічні, відзначив Яценюк. "Це не може бути партія бізнесменів або юристів - це неправильно. Як тільки я переходжу в політичну площину, відразу виникає питання: той був вже в тридцяти п"яти партіях, тепер хоче в тридцять шосту перескочити. Я в такому форматі не працюватиму", - сказав політик.

Яценюк повідомив, що ні Юрій Луценко, ні Віталій Клічко, ні Анатолій Гриценко не виявляли цікавості до його політичної сили.

"Жодна з цих осіб не виявляла цікавості. Вони себе вважають важкоатлетами, тому, я так розумію, навряд чи вони будуть зацікавлені в тому, щоб бути в нашій команді", - відзначив політик.

Зараз ви читаєте новину «Яценюку відмовили Гриценко, Луценко і Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути