понеділок, 10 листопада 2008 14:28

14 листопада у Києві може зупинитися метро

14 листопада у Києві може зупинитися метро

У Києві 14 листопада може зупинитися метро. Про це під час прес-конференції повідомили глави профспілок працівників комунального транспорту Києва.

Голова Об"єднаної профспілкової організації КП "Київський метрополітен" Олександр Мазольович, голова профспілкової організації трудових колективів КП "Киевпастранс" Тетяна Баранова і голова профспілкових організацій депо електротранспорту і служб КП "Київпастранс" Сергій Болдунюк зажадали призвати до відповіді політиків і чиновників, які "ставлять галузь на межу катастрофи, а сім"ї транспортників відкидають за межу бідності".

"За останні роки Кабміном не було виділено ані копійки на підвищення заробітної палати працівниками транспортних підприємств Києва. Проблеми нашої галузі в перебігу багатьох років ігнорувалися. Тільки рішення Київради "Про ситуацію в транспортній галузі" від 30.09.2008, підготовлене робочою групою Київради, дало нам надію на зміни на краще", - підкреслили лідери профспілок.

Транспортники попередили Кабмін: якщо ситуація в галузі не поліпшуватиметься, "то ми обіцяємо, що вийдемо під стіни Кабміну зі своїми сім"ями".

Як повідомили голови профспілок, якщо їхні вимоги будуть проігноровані урядом, то столицю чекає "чорна п"ятниця". Буде зупинений весь громадський транспорт Києва, а багатотисячні колективи "Київського метрополітену" і "Київпастрансу" стануть під стіни Кабміну.

"Якщо ми не будемо почуті, столиця зрозуміє, що таке прожити хоча би 1 день без громадського транспорту, і вся відповідальність ляже на Кабмін і персонально на віце-прем"єр-міністра О.Турчинова", - у своєму зверненні підкреслили представники профспілок, повідомляє РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «14 листопада у Києві може зупинитися метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути