Ексклюзиви
неділя, 09 листопада 2008 09:37

Кальзаге та Джонс влаштували у ринзі цирк

Кальзаге та Джонс влаштували у ринзі цирк
У нью-йоркському Медісон-Сквер-Гарден відбувся 12-раундовий нетитульний поєдинок між колишнім чемпіоном світу в чотирьох вагових категоріях 39-річним американцем Ройєм Джонсом-молодшим (52-4, 38ко) та колишнім чемпіоном світу в другій середній вазі за версіями WBA, WBC, WBO 36-річним британцем Джо Кальзаге (45-0, 32ко).

Побувавши в нокдауні вже у першому раунді, Кальзаге зміг відновитися та надалі діяв активніше ніж його суперник, отримавши за підсумками 12 раундів бою перемогу одноголосним рішенням суддів - 118-109, 118-109, 118-109.

Найцікавіше відбулося у другому раунді. Рой Джонс розуміючи, що він переграє Кальзаге почав активно атакувати. Кальзаге не знайшов нічого кращого як почати "дуркувати" в ринзі. Рой Джонс не розгубився та приєднався до дій свого супротивника. Цей раунд і декілька наступних, більше нагадували бій двох півнів або, точніше сказати клоунів. Боксери стояли один проти одного опустивши руки та пропонували себе вдарити, але ніхто не бив. Кальзаге та Джонс усіляко намагалися вивести супротивника з себе, справа доходила навіть до кривлянь та танців у кінцівці другого раунду.

Бій запам"ятався великою кількістю усмішок, яскравим боксом і танцями на рингу.

Такого веселого шоу від Кальзаге, напевно, ми більше не побачимо. Нагадаємо, що раніше Кальзаге заявив, що бій з Джонсом стане для нього останнім у кар"єрі.

"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Кальзаге та Джонс влаштували у ринзі цирк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути