вівторок, 04 листопада 2008 17:02

Маккейн визнав свою поразку ще до виборів

Маккейн визнав свою поразку ще до виборів

На передодні виборів Джон Маккейн дав інтерв"ю телеканалу CBS, у якому визнав, що є переможеним, проте зауважив, що отримав насолоду вже від того, що був настільки близьким до президентства. Також розмова торкнулася головних відмінностей між кандидатами.

На питання, яким Маккейн бачить розвиток подій, які його прогнози, республіканський кандидат відповів, що у штатах передвиборча боротьба припинилася, та він все-одно вірить у гарний сценарій, за яким республіканці можуть перемогти.

Хоча Маккейн знає напевно, що він переможений. "Я розумію це. Але ви і уявити не можете міри схвильованості і захоплення людини, яка є настільки близькою до найголовнішої посади у світі. І я насолоджуюся цим. І я не забуду цього моменту, поки житиму." - запевнив він.

Коли ж кандидата від республіканців запитали, про що він найбільше переживає, у разі приходу до влади Обами, він відповів, що філософія опонента йому неприйнятна. Обама схильний підтримувати ідеї лівих сил.

Наостанок Маккейн зауважив, що міжнародна фінансова криза випробує програму Обами (перерозподіл багатств), якщо той стане президентом, а у випадку, коли пост президента дістанеться йому, занепаду не буде, адже він пережив вже один і знає, як його долати.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн визнав свою поразку ще до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути