субота, 01 листопада 2008 15:30

Тоні і Томпсон битимуться в один день з Володимиром Кличко

Американський промоутер Ден Гуссен повідомив про те, що 13 грудня в Кабазоне, США відбудеться поєдинок між екс-чемпіоном світу в декількох вагових категоріях Джеймсом Тоні і колишнім претендентом на титул WBO в суперважкій вазі Тоні Томпсоном. Гуссен, який представляє інтереси обох боксерів, відзначив, що перемога в цьому поєдинку, а найголовніше - якість цієї перемоги - буде дуже багато означати для обох майбутніх суперників, одному з яких (Томпсону) вже 37 років, а Джеймс Тоні в серпні відсвяткував 40-річчя.

"Джеймс і Тоні, вони обидва отримають можливість показати, на що вони ще здатні, - сказав Гуссен. - Томпсон спробує перемогти Джеймса ще переконливіше, ніж це зробив Семюел Пітер, а Джеймс спробує перемогти Томпсона переконливіше, ніж це зробив Володимир Кличко. Хороший виступ означатиме для них дуже багато що. Це такий поєдинок, в якому просто перемогти буде недостатньо.

Переможець повинен бути дуже переконливий. Зараз є дуже мало суперважкоатлетів, які можуть стати прийнятними претендентами на титул, і єдиний спосіб отримати такого претендента, - це звести в очному поєдинку двох боксерів, що непогано виступали останнім часом, щоб переможець цього бою отримав шанс на титульний поєдинок. Це буде особливо вірно в тому випадку, якщо виступ переможця буде таким, яким потім можна буде хвастати. Отже, майбутній поєдинок дуже важливий для них обох".

Нагадаємо, що 13 грудня відбудеться також поєдинок Володимира Кличко і Хасіма Рахмана. Правда, цей бій пройде в Європі - в німецькому Мангеймі.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Тоні і Томпсон битимуться в один день з Володимиром Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути