Ексклюзиви
неділя, 26 жовтня 2008 12:41

Бій Кличко - Повєткін не відбудеться вчасно: росіянин зазнав травми

Бій Кличко - Повєткін не відбудеться вчасно: росіянин зазнав травми

Обов"язковий претендент на титул IBF у надважкій вазі Олександр Повєткін отримав травму, через яку його двобій проти чемпіона IBF і WBO Володимира Кличка доведеться перенести на початок наступного року, повідомляє Fightnews.com з посиланням на юриста компанії Sauerland Event Скотта Шефера.

Повєткін травмувався у п`ятницю в ході пробіжки в лісі, спіткнувшись об корінь дерева і надірвавши зв"язки на лівій нозі. Ця травма не дозволить йому відновити тренування до кінця листопада, через що він не зможе підготуватися до двобою проти Кличка до призначеної дати - 13 грудня.

"Олксандр дуже засмучений, - заявив генеральний директор Sauerland Event Кріс Майер. - Ми опублікуємо нову інформацію про стан його здоров"я, як тільки отримаємо її, однак ми очікуємо, що він цілком поправиться і зможе зустрітися з Кличком на початку 2009 року".

Сам же Володимир Кличко збирається виходити в ринг 13 грудня, а це означає, що на початку 2009 року його бою з Повєткіним не буде.

Як повідомив юрист Кличка-молодшого - Шеллі Фінкель в інтерв"ю ESPN, Кличко має намір залишити дату 13 грудня 2008 року для захисту титулу.

- Володимир буде битися, - сказав Фінкель, - Ми подивимося, які є привабливі варіанти нижче по рейтингу і знайдемо потрібну заміну.

Список претендентів за версією IBF включає українця Олександра Дмитренка і Кріса Арреолу, у кожного з яких уже заплановані бої, і поки незрозуміло, чи зможе хтось з них відмовитися від свого бою для зустрічі з Володимиром Кличком.

Ukrbox.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличко - Повєткін не відбудеться вчасно: росіянин зазнав травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути