Ексклюзиви
субота, 25 жовтня 2008 13:56

Помаранчеві до Ради не потраплять? (Опитування)

Помаранчеві до Ради не потраплять? (Опитування)

Якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі, за їх результатами до Верховної Ради пройшли би Партія регіонів, БЮТ і КПУ.

Про це свідчать результати опитування, проведеного в середині жовтня Київським міжнародним інститутом соціології, повідомляє в суботу "Дзеркало тижня".

За Партію регіонів свої голоси віддали б 17,4% опитаних, за БЮТ — 14,7%, за Компартію — 4,6%. При цьому 10,1% респондентів проголосували би проти всіх, а 25,8% — відмовилися б від участі у виборах. Не визначилися з можливим вибором 16,9% учасників опитування.

Не змогли би подолати 3% прохідний бар"єр Блок Володимира Литвина і Блок Арсенія Яценюка (по 2,3%), Блок "Наша Україна" на чолі з В"ячеславом Кириленком (1,8%), ВО "Свобода" (1,1%), СПУ (0,8%), Блок "Народна самооборона" Юрія Луценка (0,4%), Блок Леоніда Черновецького (0,2%), партія "Єдиний центр" на чолі з Ігорем Крілем (0,1%) та інші політичні сили (0,9%).

Опитування проводилося з 11 по 20 жовтня 2008 року в усіх регіонах України за вибіркою обсягом 2034 респонденти. Стратегічна похибка вибірки не перевищує 2,9%.

Зараз ви читаєте новину «Помаранчеві до Ради не потраплять? (Опитування)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути