четвер, 23 жовтня 2008 15:08

Янукович про безсовісну Тимошенко, антикризовий уряд та розмову з Яценюком

Янукович про безсовісну Тимошенко, антикризовий уряд та розмову з Яценюком

Партія регіонів виступає за створення антикризового уряду, який би пропрацював до моменту формування нової коаліції після дострокових парламентських виборів.

Про це на початку засідання опозиційного Кабміну лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Сьогодні Блок Тимошенко пропонує, щоб вони очолили антикризовий уряд у боротьбі з кризою, яку вони створили. Я хочу сказати, що якби у них була совість, вони б цього не пропонували. Перш за все вони повинні визнати, що вони зробили з країною і тільки після цього можна з ними сідати за стіл і про щось домовлятися", - сказав він.

"А другий шлях, і мені здається, він найвірніший – це негайно звільнити уряд і призначити сьогодні антикризовий уряд. Це треба зробити в парламенті і йти на вибори. А одразу після виборів до влади прийде та політична сила, яка здатна буде подолати цю кризу", - додав лідер Партії регіонів.

Водночас він вважає неприйнятною ідею прем"єра Юлії Тимошенко щодо створення антикризового уряду на базі всіх фракцій парламенту і виступає за створення Кабміну у новому складі.

Він також сказав, що Партія регіонів готова запропонувати альтернативний пакет антикризових законопроектів для розгляду їх вже на вечірньому засіданні парламенту у четвер.

Янукович додав, що вже мав розмову з цього приводу зі спікером Арсенієм Яценюком.

"Я мав розмову з Арсенієм Яценюком і сказав, що ми готові сьогодні подати першочерговий пакет антикризових дій. Якщо ми їх проголосуємо і приймемо, ми разом готові нести відповідальність за реалізацію цього пакету", - сказав він.

За словами Януковича, головними серед антикризових дій, запропонованих його фракцією, є, зокрема, негайне створення стабілізаційного фонду. А також обов"язкове збільшення розміру гарантування депозитів громадян.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Янукович про безсовісну Тимошенко, антикризовий уряд та розмову з Яценюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути