Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 16:05

Тимошенко підняла шахтарям пенсії на 50%

Тимошенко підняла шахтарям пенсії на 50%
У проекті бюджету на 2009 рік закладено 7 млрд 562 млн грн на виконання Закону "Про престижність шахтарської праці" в частині пенсійного забезпечення шахтарів, зайнятих на підземних роботах. Про це заявила народний депутат від БЮТ Наталія Королевська.

За її словами, середня пенсія українського шахтаря становитиме біля 3-х тисяч гривень.

Як повідомляє прес-служба БЮТ, Королевська відзначила, що вже в жовтні цього року пенсії будуть перераховані всім гірникам-пенсіонерам. Розмір пенсії, за її словами, підвищиться приблизно на 50%.

"Середня пенсія українського шахтаря складатиме біля 3-х тисяч гривень. Зараз це біля 2-х тисяч гривень. Такий крок - це послідовна політика уряду на підвищення престижності шахтарської праці і підвищення рівня життя шахтарів і їх сімей", - пояснила депутат.

Нагадаємо, 2 вересня Верховна Рада України ухвалила Закон "Про підвищення престижності шахтарської праці" N3091. Його підтримали 446 народних депутатів, присутніх в залі ВР, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко підняла шахтарям пенсії на 50% ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути