Ексклюзиви
неділя, 07 вересня 2008 11:01

Євробаскет-2009. Україна перемогла Францію на 1 очко

Євробаскет-2009. Україна перемогла Францію на 1 очко
У драматичному поєдинку кваліфікації до чемпіонату Європи наша команда змогла здолати французів, що вважалися фаворитами, з різницею в одне очко - 78:77!

Українці після виїзної поразки від збірної Туреччини в Києві теж були близькі до того, щоб поступитися зірковим французам. На початку четвертої чверті наші баскетболісти програвали - 54:62.

Олександр Кольченко та Дмитро Забірченко реалізували по "триочковому" та наблизилися до французів - 60:62, а за чотири хвилини до закінчення зустрічі рахунок став 63:66. І тут почалося!

Кольченко дальнім кидком зрівнює рахунок - 66:66! Агафонов вперше в заключній чверті виводить Україну вперед - 69:66! Французи змогли знову повернути перевагу - 69:73, але Забірченко та Ліщук виводять в лідери Україну - 75:73 - за 1.11 до кінця. Тоні Паркер скоротив відставання до одного очка, а за 36 секунд до закінчення матчу "триочковий" Ліщука дає Україні перевагу в чотири очки!

Агафонов фолить на Туріафі, але центровий реалізує всього один кидок - 78:75. Французів може врятувати тільки "триочковий". На вирішальний кидок вони виводять Тоні Паркера, але українці фолять і на ньому. Паркер з лінії реалізує обидва кидки - 78:77, але на більше вже просто немає часу!

Кращим у складі збірної України став Сергій Ліщук, що набрав 18 очок. Ростислав Крівіч забив 15, Олександр Кольченко - 12.

Сергій Тоні Паркер набрав 30 очок, Туріаф - 19, Де Коло - 10.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Євробаскет-2009. Україна перемогла Францію на 1 очко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути