Ексклюзиви
пʼятниця, 05 вересня 2008 10:30

Російські чиновники доноситимуть один на одного

Російські чиновники доноситимуть один на одного
Проект закону про боротьбу з корупцією, що зобов"язує чиновників докладати про підозрілі дії колег та сумнівні пропозиції, схвалила комісія уряду РФ. Про це повідомляють "Відомості" з посиланням на неназвані джерела в уряді і керівництві Держдуми.

Законопроект, за відомостями видання, переданий до адміністрації президента. Можливо, Дмитро Медведєв внесе його до Держдуми вже наступного тижня. У законопроекті, як стало відомо "Відомостям", координація діяльності всіх силових відомств з боротьби з корупцією покладена на Генпрокуратуру. Президент же зможе сформувати орган, що координує роботу в цьому напрямі всіх міністерств та відомств.

Медведєв підписав "Національний план протидії корупції" в кінці липня. Підготовкою заходів з боротьби з корупцією займалися члени спеціальної президентської ради під керівництвом голови його адміністрації Сергія Наришкіна. Генпрокурор Юрій Чайка створив в своєму відомстві спеціальний відділ з боротьби з корупцією ще в червні 2006 року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Російські чиновники доноситимуть один на одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути