Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 16:05

НУ-НС вийде з коаліції, якщо БЮТ не підтримає резолюцію по Грузії

Фракція блоку "НУ-НС" розраховує на підтримку тексту своєї резолюції у Верховній Раді щодо події на Кавказі з боку партнерів по коаліції.

Про це заявив лідер фракції "НУ-НС" В"ячеслав Кириленко під час погоджувальної ради у парламенті в понеділок.

За його словами, "НУ-НС" пропонує "максимально стриманий текст резолюції", який, на переконання Кириленка, може набути підтримки.

"Ми вважаємо, що в будь-якому разі має бути прописано рішення парламенту щодо визнання територіальної цілісності Грузії та будь-якої іншої країни, яка дотримується норм міжнародного права. Без такого запису ми не маємо підстав для прийняття відповідного рішення", - наголосив лідер фракції "НУ-НС".

За словами Кириленка, "НУ-НС "окремо розраховує" на підтримку свого документу з боку БЮТ.

Кириленко натякнув, що у разі, якщо БЮТ їх не підтримає, це може стати приводом для перегляду "НУ-НСом" факту свого перебування в лавах коаліції.

"Якщо такої підтримки не буде, ми будемо вважати, що коаліція не може дійти згоди по такому ключовому пункту, і для "Нашої України" це буде приводом для дискусії як в середині фракції, так і в середині коаліції демократичних сил", - сказав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС вийде з коаліції, якщо БЮТ не підтримає резолюцію по Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути