понеділок, 01 вересня 2008 15:17

Тимошенко натякнула, що Ющенко не стане президентом вдруге

Тимошенко натякнула, що Ющенко не стане президентом вдруге
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко натякнула на те, що Віктор Ющенко не буде переобраний на другий термін на посаді президента.

Про це вона сказала на прес-конференції в понеділок, коментуючи подання до Верховної Ради законопроекту щодо процедури імпічменту президенту.

"Я дійсно знаю, що подано законопроект про зміни до закону про Конституційний Суд і в тому числі і про тимчасові слідчі комісії, які потрібно проголосувати", - зазначила Тимошенко.

"Там врегульовується багато питань і в тому числі там врегульовується для країни питання імпічменту", - додала вона.

Тимошенко заявила, що "секретаріату президента не треба відносно цих законів переживати, бо судячи з рівня довіри, яка складається сьогодні до різних політиків, нова процедура імпічменту нашого президента вже стосуватися не буде".

"Це для майбутніх президентів і для того, щоб навести лад в країні. Щоб жоден президент, ким би він не був, ніколи вже не думав, що не буде відповідати за порушення Конституції, законів, за колосальну корупцію", - наголосила прем"єр.

"Кожен президент, прем"єр, народний депутат, чиновник мусить відповідати рівно перед законом. Тому всі процедури відповідальності мусять бути врегульовані", - додала вона, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко натякнула, що Ющенко не стане президентом вдруге ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути