понеділок, 01 вересня 2008 09:01

Медведєв визнав незалежність Абхазії та Південної Осетії, щоб "запобігти геноциду"

Медведєв визнав незалежність Абхазії та Південної Осетії, щоб "запобігти геноциду"

Рішення про незалежність Абхазії та Південної Осетії було ухвалене, щоб запобігти геноциду місцевого населення і відходу їх з території, заявив президент Росії Дмитро Медведєв.

"Для того, щоб запобігти подальшому геноциду населення, просто відхід абхазів і осетин з цієї території - були ухвалені ці рішення", - сказав Медведєв в інтерв"ю трьом російським телеканалам. Він підкреслив, що життя довело абсолютну очевидність і необхідність цих рішень. Російський президент переконаний, що ухвалення такого рішення було неминуче, "а його ефективність сьогодні всім очевидна".

"Ми 17 років намагалися склеїти, по суті, державу, що розпалася. Наші миротворці вдень і вночі несли свою службу, допомагали роз"єднувати конфліктуючі сторони, - заявив Медведєв. - В 90-і ж роки Росія запобігла черговому великому кровопролиттю, і до останнього часу шанси врегулювати конфлікт ще зберігалися, коли б не ідіотська авантюра, що була спровокована грузинським керівництвом", повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв визнав незалежність Абхазії та Південної Осетії, щоб "запобігти геноциду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути