Ексклюзиви
вівторок, 19 серпня 2008 08:56

Кравчука і Кучму хочуть притягти до кримінальної відповідальності

Кравчука і Кучму хочуть притягти до кримінальної відповідальності
Конгрес українських націоналістів (КУН) вимагає притягти до кримінальної відповідальності екс-президентів Леоніда Кравчука і Леоніда Кучму за нанесення шкоди і штучне зниження боєздатності Збройних сил України і розформування Національної гвардії України. Про це говориться в резолюції партії.

Як повідомляє прес-служба КУН, націоналісти також вимагають від Президента, Прем"єр-міністра і Голови Верховної Ради повернути Україні статус ядерної держави, збільшити асигнування Збройних Сил України і підсилити їх боєздатність.

Представники КУН вимагають припинити діяльність на території України політичних партій, які закликають до сепаратизму і сіють національну ворожнечу, а окремих осіб за антидержавницьку діяльність притягти до кримінальної відповідальності.

Націоналісти вимагають від правоохоронних органів встановити термін добровільної відмови від подвійного громадянства, а громадян, які не здадуть паспорта іншої держави в зазначені терміни, притягти до кримінальної відповідальності або депортувати, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Кравчука і Кучму хочуть притягти до кримінальної відповідальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути