Ексклюзиви
вівторок, 12 серпня 2008 14:47

Михайличенко визначився зі складом на гру з поляками

Михайличенко визначився зі складом на гру з поляками
У вівторок, 12 серпня, головний тренер збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список з 23-х гравців, які готуватимуться до контрольного поєдинку проти Польщі, що відбудеться 20 серпня у Львові на стадіоні "Україна" (початок − о 19.00).

Порівняно із попередніми спарингами із Нідерландами та Швецією, виклик до лав національної команди знову отримали голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський та його одноклубники Артем Мілевський і Тарас Михалик. Натомість за межами списку опинилися гірники Рустам Худжамов, Володимир Єзерський і Олександр Гладкий.

Водночас Ярмаш, Кравченко, Селезньов та Гоменюк, які в Роттердамі та Стокгольмі зіграли свої перші матчі за "синьо-жовтих", отримали шанс закріпитися в збірній. Утім, список з 23-х футболістів не є остаточним і може зазнати певних змін після матчів єврокубків та 5-го туру чемпіонату України, що пройде у наступні вихідні. Підготовку до гри з поляками команда розпочне у понеділок, 18 серпня.

Склад збірної України

Голкіпери: Андрій П"ятов ("Шахтар"), В"ячеслав Кернозенко ("Дніпро"), Олександр Шовковський ("Динамо").

Захисники: В"ячеслав Шевчук, Дмитро Чигринський і Олександр Кучер (усі − "Шахтар"), Тарас Михалик і Андрій Несмачний (обидва − "Динамо"), Григорій Ярмаш ("Ворскла"), Віталій Мандзюк ("Арсенал"), Андрій Русол ("Дніпро").

Півзахисники: Максим Калиниченко і Сергій Назаренко ("Дніпро"), Денис Голайдо ("Таврія"), Олексій Гай ("Шахтар"), Анатолій Тимощук ("Зеніт" Санкт-Петербург, Росія), Євген Левченко ("Гронінген", Нідерланди), Сергій Кравченко ("Ворскла").

Нападники: Андрій Воронін ("Ліверпуль", Англія), Андрій Шевченко ("Челсі" Лондон, Англія), Володимир Гоменюк ("Таврія"), Євген Селезньов ("Шахтар") і Артем Мілевський ("Динамо").

ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко визначився зі складом на гру з поляками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути