неділя, 20 липня 2008 10:30

"Динамо" починає з перемоги (ФОТО)
6

Київське "Динамо" вдало розпочало новий футбольний сезон. На домашній арені столичний клуб приймав "Іллічівець".

На початку поєдинку кияни заробили право на кутовий, подачу з якого точним ударом замкнув Тарас Михалик. Проте на цьому "динамівці" не зупинилися. Ініціатива була на їх боці і вони постійно йшли в атаку. Бангура міг відзначитися мінімум тричі, не менше можливостей не використали Шацьких, Алієв, Нінкович.

Лідером атак динамівців, як і в поєдинку за Суперкубок проти "Шахтаря", був Артем Мілевський. Натомість нове поле діяльності для Шацьких підшукав Юрій Сьомін. За відсутності Олега Гусєва й маючи перебір нападників, наставник випустив Максима на правому фланзі півзахисту. Хоча сам тренер після матчу не погодився із такою номінальною позицією Шацьких.

Другий тайм став логічним продовженням першого. Динамівці методично шукали підходи до воріт Шуховцева, який чудово провів поєдинок. Голкіпер маріупольців, безумовно, був найкращим у складі гостей. Втім, і досвідчений голкіпер був безсилий проти підступного удару Мілевського. Спочатку Артем забив гол, і навіть встиг його відсвяткувати, але арбітр зафіксував положення "поза грою". Наступна спроба виявилася вдалішою – форвард м"яко переправив головою м"яч після навісу Гіоане - 2:0.

"Динамо" - "Іллічівець" - 2:0 (1:0)

Арбітр: Євген Геренда (Калуш)

"Динамо": Шовковський, Бетао, Діакате, Михалик, Несмачний, Вукоєвіч, Алієв, Нінковіч (Каддурі, 78), Мілевський, Шацьких (Гіоане, 46), Бангура (Кравець, 72)

Тренер: Юрій Сьомін

"Іллічівець": Шуховцев, Нефедов, Мельник, Савін, Чучман, Кирильчик, Ситник (Камдем, 83), Кашевський, Ярошенко (Корреа, 66), Воробей, Ліма (Кривошеєнко, 46)

Тренер: Олександр Іщенко

Голи: Михалик (2), Мілевський (66)

Попередження: Вукоєвіч - Воробей, Мельник

"Кривбас" - "Металург" З - 1:0 (0:0)

Арбітр: Ігор Іщенко (Київ)

"Кривбас": Боровик, Сердюк, Шагойко (Радченко, 86), Матюхін, Максимов, Булку, Опря, Бюлюкбаши, Бартуловіч, Рожков, Сачко (Мелащенко, 90)

Тренер: Олег Таран

"Металург" З: Постранський, Польовий, Челядинський, Невмивака, Тігорєв, Кривцов (Вернидуб, 80), Степаненко, Аржанов, Годін, Лазарович, Алозі (Сілюк, 71)

Тренер: Анатолій Чанцев

Гол: Бартуловіч (68)

www.fcdynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" починає з перемоги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути