Ексклюзиви
понеділок, 23 червня 2008 10:47

Гриценко хоче влаштувати в Раді бунт

Гриценко хоче влаштувати в Раді бунт
Голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко бачить бунт у парламенті одним з нестандартних виходів з політичної кризи.

"Не бунт з вилами, не блокування, а бунт здорового глузду, - наголосив Анатолій Гриценко. - Сьогодні в парламенті майже 400 людей, які готові нормально працювати і дбати про країну, а не про відпустку чи про прем"єрське крісло".

Аналізуючи сьогоднішню ситуацію, політик порівняв її із словами з пісні поета Володимира Висоцького "Лист в редакцію", в якій йшлося, що "настоящих буйных мало, вот и нету вожаков".

"Сумно бачити людей зі статком і багатих, які, на жаль, ведуть себе слухняно", - цитує Гриценка його прес-служба.

На переконання глави парламентського комітету, найбільше зараз багатство, це – не "Бентлі" чи "Майбах", не заводи чи мільйони, бо, маючи все це, люди не мають голосу, а все таки мати власну позицію і відстоювати її.

"Якби зараз дали можливість головам парламентських комітетів без лідерів політичних партій сформувати порядок денний, викинути звідти заполітизовані питання, ми сформували б порядок денний з 100 соціально та економічно значущих законів і за всі проголосували б понад 300 депутатів. Це абсолютно реалістично в цьому парламенті", - наголосив Анатолій Гриценко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко хоче влаштувати в Раді бунт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути