Ексклюзиви
пʼятниця, 30 травня 2008 10:58

Найгучніші секс-скандали в політиці останніх років (ФОТО)
11

Якщо в минулі часи в секс-скандали потрапляли тільки молоді політики - наприклад, Джон Кеннеді, який погрішив з божественною і нещасною Мерлін Монро, то в нинішні зіпсовані ТБ і Інтернетом часи "поганими хлопчиками" стають і поважні старці з сивими скронями.

Тим часом, цього року виповнилося рівно 10 років події, з якої все почалося. У тепер уже історичний день, 17 січня 1998 року, в американській пресі вибухнула секс-бомба - журналісти пронюхали про скандальний зв"язок президента Америки Біла Клінтона і стажерки Білого дому Моніки Левінські.

Цю історію і так всі знають. Зіпсував дівчині сукню, а собі кар"єру. Прикинувся дурником - мовляв, це вона мене спокусила, притиснула до стіни пишними грудьми, не винуватий я, вона сама прийшла.

Імідж Біла Клінтона і сьогодні заважає його дружині Хіларі Клінтон, яка мріє повернутися в Білий дім в ранзі першої жінки, обраної президентом США.

Та і, Хіларі теж стала відома публіці під час цієї непривабливої історії - адже в кожному будинку обговорювали, що вона сказала, як трималася, навіщо і чому пробачила чоловіка.

Далі - рейтинг хлопциків-поганців великої політики - від запеклих мерзотників до нешкідливих політиків-пустунів. Список очолює секс-терорист - екс-президент Ізраїлю Моше Кацав. Тяга до сексу на робочому місці у нього виявилась несумісна з кримінальним кодексом.

Глава ізраїльської держави Моше Кацав пішов у вимушену відставку після звинувачення в сексуальних домаганнях і зґвалтуванні декількох співробітниць президентської канцелярії. Тільки його високе положення допомогло йому замість семи років в"язниці обмежитись лише втратою поста, умовним покаранням і штрафом - суд зобов"язав його виплатити постраждалим жінкам грошову компенсацію. Хоча жіночі організації Ізраїлю наполягали, що місце насильника-президента за ґратами.

"Він серійний насильник і збоченець, у нього роздвоєння особи. Біл Клінтон в порівнянні з Кацавом - пуританин. Я працювала з президентом два роки і неодноразово пережила сексуальні знущання. Я довіряла суду, але зараз розумію, що мною знехтували в догоду владу імущим", - зізналася його колишня секретарка, ім"я якої не розголошується.

За її словами, президент, погрожуючи "зламати всю кар"єру", примусив дівчину "ходити, нічого не надягаючи під спідницю", і регулярно ґвалтував в президентському кабінеті, іноді по три-чотири рази за день.

Лукавий "борець за моральність" - екс-губернатор штату Нью-Йорк Еліот Спітцер.На роботі Спітцер "підвищував моральність", а після знаходив утіху в обіймах путани.

Полум"яний борець за моральність 48-річний губернатор Нью-Йорка Еліот Спітцер погорів на любові до елітних повій.

Зразковий чоловік, що прославився своєю політичною компанією проти корупції і проституції, на дозвіллі сам регулярно замовляв елітних "дівчаток по виклику" за $5500 за годину.

Лукавий губернатор був завсідником публічного будинку Emperiors Club VIP. Справа закінчилася відставкою політика, арештами і навіть самогубством "Мадам Дистрикт Колумбія" - господині елітного публічного будинку, замішаної в секс-скандалі.

Спітцер значився в її записнику, повному імен крупних американських політиків, як "клієнт N 9". На День Святого Валентина він замовив собі "маленьку, красиву брюнетку Крістен, вагою в 48 кг".

"Маленькою, красивою брюнеткою, вагою в 48 кг" виявилась 22-річна Ешлі Александра Дюпре, чия кар"єра R&В-співачки відразу ж пішла в гору, коли дівчина потрапила під приціл преси. Саме Дюпре ховалася під псевдонімом Крістен і обслуговувала хтивого губернатора Нью-Йорка.

Вона розповіла, що задовольняла політика на регулярній основі, а в елітні повії подалася, тому що "просто у неї були важкі часи".

"Людина, схожа на генерального прокурора", - екс-прокурор Юрій Скуратов був героєм першого в новітній російській історії секс-скандалу.

Людина, схожа на генпрокурора, прославилася на роки раніше за нью-йоркського губернатора. Але звинувачували його в тому ж самому - політичному і моральному лукавстві. Мовляв, негоже особі, що стоїть у влади і бореться із злочинністю, сутенерами, корупцією і проституцією, самому користуватися послугами публічних будинків, замаскованих під сауни.

Пост головного прокурора довелося залишити, хоча довести, що в кадрі - саме Скуратов, так і не вдалося.

Вибраний замість Спітцера, новий губернатор Нью-Йорка, сліпий чорношкірий демократ Девід Паттерсон про всяк випадок відразу ж витягнув свою "брудну білизну" на світ перед журналістами. Вступаючи на посаду губернатора, він зізнався, що теж грішний в адюльтері, проте розкаявся, виправився і зберіг шлюб.

"Я ходив на консультації до психолога, і ми зрозуміли, що хочемо реанімувати брак - Мішель була добре поінформована про те, що трапилося", - сказав Патерсон.

Далі йде - містер "Щедрий коханець" - екс-глава Всесвітнього банку Пол Вулфовіц. Любов засліпила Вулфовіца. Після любовного скандалу на його відставці наполягли його власні підлеглі, а точніше, Асоціація працівників банку, в яку входять 10 тисяч людей.

З"ясувалося, що Вулфовіц регулярно відстібав "з каси" круглі суми своїй коханці Шахи Різа, яку за пару років до секс-скандалу відрядили по лінії Всесвітнього банку на роботу в Держдепартамент. І тут же за пропозицією Вулфовіца порушуючи всі інструкції додали до чималої зарплати додаткові 60 тисяч доларів в рік. В результаті кохана президента Всесвітнього банку Шаха Різа стала самою високооплачуваною співробітницею Держдепу з платнею вище, ніж у самої Кондолізи Райс.

Для улюбленої жінки нічого не жаль. Радує той факт, що коханою щедрого банкіра виявилася жінка середніх років і приємної, але звичайної зовнішності, а не яка-небудь молода профурсетка або професійна жриця кохання.

Ех, мабуть, мало жінок бальзаківського віку були серед 10 тисяч членів Асоціації працівників банку - вже вони-то не дали б такого легіня в образу.

Далі - Містер "Вищий, ще вище!" - президент Чехії Вацлав Клаус. Недавно одружений президент Чехії попався на зв"язку з блондинкою-стюардесою.


Скандал почався на сторінках чеської преси після того, як газети надрукували фотографії, зроблені прихованою камерою біля найдорожчого готелю Праги. На цих фото було відмінно видно, як чеський президент з молоденькою коханкою виходять з готелю і сідають в президентський лімузин.

Коханкою 66-річного президента виявилася стюардеса Петра Беднарова, за одними даними їй 28 років, по інших вона ще молодша - тільки-тільки розміняла 25 років.

Де президент познайомився із спокусницею, і хто кого насправді спокусив, невідомо. Секс-скандал розгорівся всього через місяць після того, як Вацлав Клаус був обраний на другий президентський термін.

Клаус публічно зізнався країні в подружній зраді і вибачився у своєї дружини і у Чехії. Він сказав, що сподівається зберегти відносини з дружиною Лівією, на якій він одружений вже 40 років, хоча розуміє, що це буде важко.

Не знаємо, що твориться зараз в президентській сім"ї, але на політичній кар"єрі Клауса секс-скандал ніяк не відбився. Він не пішов у відставку, чехи його не засудили, навпаки, навіть загордилися, що біля керма країни стоїть "мужик в штанях" - є, мовляв, ще порох в порохівницях! (За матеріалами газети "Комсомольська правда", ТОРnews.)

Зараз ви читаєте новину «Найгучніші секс-скандали в політиці останніх років (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути