середа, 28 травня 2008 15:49

Блохіна не збираються відправляти у відставку

Блохіна не збираються відправляти у відставку
Спортивний директор ФК "Москва" Володимир Федотов спростував повідомлення про можливу відставку Олега Блохіна.

- Не знаю, відкіля узялися всі ці розмови про відставку Блохіна. Я тільки що розмовляв з Олегом Володимировичем, ми обговорювали з ним тих футболістів, якими хотілося б підсилити склад у другому колі. Ні про яку відставку мови не було. Блохін приїде в Москву до початку червня і продовжить роботу, - сказав Федотов.

Подив з приводу цієї інформації виразив і агент Блохіна Шандор Варга, який днями якраз повернувся з Москви. Його спілкування з Блохіним зводилося практично до одного найважливішого питання - пошуку гравців, необхідних для посилення складу.

- Дивно, а звідки взялася така інформація? - здивувався Варга. - Я десять днів був в Москві, але ніхто навіть словом не обмовився про те, що Блохіна відправлять у відставку.

Сам Олег Володимирович від коментарів відмовився - його український номер відповів голосом людини, що представилася Дмитром.

- Ні, ніякої наради з приводу відставки Блохіна не буде, - поділився інформацією Дмитро. - Олег Володимирович повернеться 1 червня і продовжить роботу з командою.

"Спорт день за днем"

Зараз ви читаєте новину «Блохіна не збираються відправляти у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути