Ексклюзиви
середа, 07 травня 2008 09:15

Ціни на продукти почали знижуватися

Ціни на продукти почали знижуватися

Ціни на продовольчому ринку потроху почали знижуватися. У квітні, після чотиримісячного невпинного здорожчання, кілька основних позицій споживчого кошика, хоча і незначно, але втратили в ціні.

Згідно із розрахунками спеціалістів вітчизняного Міністерства економіки, за останній місяць, в межах декількох копійок, знизилися ціни на молоко, цукор, яйця та соняшникову олію.

Тим часом, продовжують дорожчати, хоча і не так стрімко як раніше - курятина, яловичина, вершкове масло. Зросли ціни і на борошно, потягнувши за собою вартість всіх сортів хлібу. Також в межах 10-15 копійок за літр подорожчали дизельне пальне та бензин.

Нагадаємо, минулого місяця уряд підписав меморандуми з асоціаціями виробників продовольчих товарів та мережами роздрібної торгівлі. Відповідно до угоди, сторони погодили максимальні націнки на продукцію та послуги. Що ж до інфляції, то за словами прем`єр-міністра Юлії Тимошенко, уряд планує приборкати її вже до кінця літа, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ціни на продукти почали знижуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути