Ексклюзиви
вівторок, 29 квітня 2008 14:06

Луценко не допустив арешту сина Черновецького

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не допустив арешту сина мера Києва Леоніда Черновецького в обмін на обіцянку, що той дасть свідчення наступного дня після виборів.

Про це глава МВС заявив в ефірі "5 каналу", коментуючи свою сутичку з київським мером на засіданні РНБО 18 січня.

За словами Луценка, коли Черновецький звинуватив його в тому, що міністр нібито хотів заарештувати сина мера, главу МВС обурило те, що "на біле говорять "чорне".

Однак він попросив розрізняти його вчинки як особистості і його посадову діяльність.

Луценко підкреслив, що не збирається вибачатися перед Черновецьким. При цьому він повідомив, що приніс вибачення президентові Віктору Ющенку за завдані йому незручності.

Луценко усвідомлює, що зазначений вчинок міг спричинити деяке падіння його рейтингу, але при цьому вважає, що вчинив абсолютно правильно.

Міністр також заявив, що виграв усі суди, що стосувалися пред"явлених йому обвинувачень щодо незаконної роздачі зброї і наявності ізраїльських паспортів. При цьому він підкреслив, що виграв справу навіть у Верховному Суді.

За словами Луценка, він міг би подати в суд на посадових осіб Генпрокуратури за поширення свідомо неправдивої інформації, однак не буде цього робити, бо йому досить визнання його невинним, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко не допустив арешту сина Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути