Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2008 11:42

Тимошенко захопила Фонд держмайна

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко знаходиться в будівлі Фонду державного майна України (ФДМУ), повідомило РБК-Україна джерело у Фонді.

"Вона сидить в залі, де зазвичай проходять прес-конференції", - сказав співбесідник. За його словами, з прем"єром знаходиться її прес-секретар Марина Сорока і група людей.

Водночас прес-секретар Соцпартії України Ірина Гаврилова повідомила ІМК, що Юлія Тимошенко і народний депутат від БЮТ Андрій Портнов зайняли кабінет глави Фонду держмайна.

"Валентина Петрівна після ефіру на Радіо "Свобода" їде до Фонду держмайна. А за її відсутності у приміщення Фонду зайшли прем`єр-міністр Юлія Тимошенко і депутат від БЮТ Андрій Портнов. Вони зайняли кабінет глави ФДМУ", - заявила вона.

На уточнююче запитання, звідки їй відома ця інформація, Ірина Гаврилова відповіла: "Це за інформацією прес-секретаря Семенюк-Самсоненко".

Прес-секретар Юлії Тимошенко Марина Сорока відмовилася прокоментувати ситуацію. Вона повідомила, що сьогодні із цього приводу буде проведена екстрена прес-конференція.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко захопила Фонд держмайна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути