Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 11:33

Тимошенко звільнила Семенюк законно

Тимошенко звільнила Семенюк законно
Конституційний суд визнав правоту Кабінету міністрів у кадрових перестановках у Фонді держмайна, повідомляють "Экономические известия".

Як відзначає видання, відповідне рішення суд ухвалив тиждень тому. Водночас, як повідомило виданню джерело в КС, президент Ющенко заднім числом відкликав своє представлення в КС щодо звільнень у ФДМУ, а рішення КС приховується, хоч підпис під ним повинен був з"явитися учора.

"Або юристи президента пропустили сигнал про те, що рішення КС ухвалюватиметься не на користь глави держави, або не прийняли цей сигнал серйозно. Але рішення колегії було відоме ще тиждень тому", - підкреслило джерело в КС.

Замглави спецкомісії Ради з питань приватизації депутат від БЮТ Валерій Писаренко також підтвердив цю інформацію.

"Я знаю, що КС не задовольнив звернення Віктора Ющенка, але як він зуміє це приховати? Голосування КС фіксується в протоколі, а приховування інформації - це порушення присяги, судді на це не підуть", - сказав Писаренко.

Нагадаємо, Ющенко звернувся до Конституційного суду з проханням визначити конституційність кадрових рішень Кабміну щодо керівництва ФДМУ.

За матеріалом: "Экономические известия".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко звільнила Семенюк законно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути