пʼятниця, 11 квітня 2008 14:02

Україна відреагувала на погрози Росії

Україна відреагувала на погрози Росії
Верховна рада України в протокольному форматі звернулася до Міністерства оборони України, МЗС України щодо підготовки реакції на слова начальника Генштабу ВС РФ Юрія Балуєвського.

Таке звернення зроблене у зв"язку з інформацією ЗМІ, що начальник Генштабу ВС РФ Юрій Балуєвський заявив, що Росія буде вимушена для забезпечення своєї безпеки прийняти міри військового і іншого характеру у разі вступу в НАТО України і Грузії. "Однозначно, Росія зробить дії, направлені на забезпечення своїх інтересів поблизу державних кордонів. Це будуть не тільки військові заходи, це будуть заходи іншого характеру", - сказав Балуєвський.

Російська федерація переступила межу в своїх заявах щодо України. Про це сьогодні журналістам заявив голова комітету Верховної ради по питаннях національної безпеки і оборони, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.

Президент України повинен "терміново відреагувати" не тільки на останню заяву начальника Генерального штабу озброєних сил РФ Юрія Балуєвського, але і на попередні заяви президента РФ Володимира Путіна і міністра закордонних справ Сергія Лаврова, підкреслив він, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Україна відреагувала на погрози Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути