Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2008 14:38

Коаліція висунула Яценюку вимогу

Коаліція висунула Яценюку вимогу
Демократична коаліція вимагає, щоб 10 квітня на засіданні Верховної Ради було прийнято низку кадрових рішень. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко.

За його словами, коаліція офіційно звернулася до голови Верховної Ради Арсенія Яценюка з цього питання. Зокрема, демократична коаліція пропонує поставити питання про звільнення голови Фонду держмайна Валентини Семенюк та про призначення на цю посаду Андрія Портнова. Крім того, коаліція вимагає призначити Валентина Наливайченка головою СБУ, звільнити Едуарда Прутника з посади голови Держкомтелерадіо та призначити на цю посаду Ігоря Куруса.

Коаліція також пропонує призначити Валерія Гайдука на посаду віце-прем"єр-міністра, звільнити Олексія Костусєва з посади голови Антимонопольного комітету та призначити замість нього Давида Жванію.

За інформацією Писаренка, є домовленість, що за кандидатуру Портнова окрім коаліції також голосуватимуть депутати від трьох інших політичних сил. Він також додав, що основне питання, за яким немає згоди між політичними силами – це звільнення Семенюк. Писаренко зазначив, що Яценюк поставив ці питання на розгляд Верховної Ради на 18 квітня, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція висунула Яценюку вимогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути