Ексклюзиви
пʼятниця, 28 березня 2008 12:59

Кличко готовий зустрітися з Хейєм

Кличко готовий зустрітися з Хейєм
В інтерв"ю британській радіостанції ВВС Radio 5 Live чемпіон IBF і WBO в суперважкій вазі Володимир Кличко заявив, що він нічого не має проти зустрічі з британським боксером Девідом Хейем, який недавно завоював чемпіонські пояси WBC, WBA і WBO в першій важкій вазі, а потім оголосив про свій перехід в суперважку вагу.

"Я на сто відсотків впевнений в тому, що в суперважкій вазі я досягну більшого, ніж в першій важкій вазі, - заявив Хей кілька тижнів тому. - Я б зустрівся з Володимиром Кличком в своєму наступному бою, якби це було можливо. Особливо після його жалюгідного виступу в поєдинку з Ібрагімовим. Він навіть і не намагається зустрітися з суперником, який володіє таким стилем як я, - могутнім, вибуховим і здатним відправити його в нокаут одним ударом".

На питання про поєдинок проти Хея Володимир Кличко відповів: "Він видовищний боксер, чом би і ні". Проте додав, що Хею слід підкріпити свої гучні заяви не менш гучними виступами на рингу. "До минулого місяця я нічого не знав про Девіда Хейа, - сказав Кличко. - Але я подивився його послужний список - він хороший боксер з хорошим послужним списком. Якщо він хоче принести видовищність в суперважкий дивізіон, то я бажаю йому тільки успіху. Але краще б він повернувся в тренувальний зал і почав готуватися до виходу на ринг. Він молодий і намагається привернути увагу до себе, і це може спрацювати, але йому треба голосно заявляти про себе не тільки на словах, але і на ділі. І в цій справі я бажаю йому тільки успіхів".

Кличко також підтвердив інформацію про те, що влітку цього року він зустрінеться з обов"язковим претендентом на титул WBO американцем Тоні Томпсоном. "Я повинен підтримувати свою форму перед боєм з Девідом Хейем, тому я збираюся вийти на ринг в липні в бою проти Томпсона. Я вибрав його тому, що він обов"язковий претендент за версією WBO", - сказав Кличко.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Кличко готовий зустрітися з Хейєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути