вівторок, 25 березня 2008 15:23

Найбільша аварія в історії Австрії: зіткнулися більше 100 машин (ФОТО)
6

В результаті зіткнення майже 100 автомобілів на одній з доріг на заході Австрії одна людина загинула і десятки отримали поранення.

Представники поліції розповіли, що крупна автокатастрофа сталась на трасі А1, що сполучає міста Зеєвальхен і Сент-Георген. На місце події відразу ж прибули рятувальні служби. Повідомляється про те, що багато людей виявилися заблокованими в своїх автомобілях.

За попередніми даними, причиною автокатастрофи стали погані погодні умови, ускладнені сильним снігопадом і ожеледдю, а також ураганним вітром. В результаті аварії на шосе утворилися багатокілометрові затори, повідомляє Reuters.

Тиждень тому на головному шосе Чехії, що сполучає Прагу з містом Брно, зіткнулися 116 автомобілів, постраждали майже 30 осіб.

Причиною інциденту стала сильна завірюха і ожеледь. Автомобілі просто "наскакували один на одного". Найбільше зіткнень було зафіксовано на 100-му і 126-му кілометрах дорогі.

ДТП стало одним з найбільших в історії країни. В цілому для Чехії нехарактерні масштабні і масові ДТП. Найтрагічнішим для чеських автовласників став 2005 рік, тоді загинули 1127 осіб.

11 березня через погану погоду в ОАЕ зіткнулися 200 автомобілів. В результаті зіткнення 92 автомобілі загорілися, вісім осіб загинуло, ще 85 - отримали серйозні травми.

13 лютого півсотні автомобілів зіткнулися на дорозі в американському штаті Каліфорнія через погану видимість. В результаті аварії 12 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Трагедія сталась на шосе N 99 на південь від міста Фресно. Очевидці повідомляють, що в районі ДТП спостерігався настільки щільний туман, що на відстані 15 кроків вже нічого не було видно. Через "ланцюгове" зіткнення 5-кілометрова ділянка федеральної траси була закрита для руху.

10 лютого в іншому штаті США, Пенсільванії, 68 автомобілів зіткнулися на одній з автострад через сильний снігопад.

За словами представника поліції штату, "нульова видимість, сильний сніг і сильний вітер не дали можливості автомобілістам уникнути аварії".

Зараз ви читаєте новину «Найбільша аварія в історії Австрії: зіткнулися більше 100 машин (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути