Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2008 16:59

У Раді з`явився проект постанови про зняття Черновецького

У Раді з`явився проект постанови про зняття Черновецького
У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови "Про призначення позачергових виборів Київського міського голови".

Як повідомляється на офіційному сайті ВР, проект внесений народними депутатами України, членами Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Олександром Омельченком (блок НУ-НС), Ольгою Боднар (БЮТ), Сергієм Подгорним (БЮТ) та іншими.

В проекті документа його автори пропонують призначити позачергові вибори Київського міського голови на останню неділю сімдесятиденного строку з дня набрання чинності цією Постановою.

Прийняття зазначеного рішення автори постанову обґрунтовують "невиконанням та порушеннями законів України, актів Президента України та Кабінету Міністрів України, низькою ефективністю роботи Київського міського голови Черновецького Л.М. та очолюваної ним міськдержадміністрації", а також "його бездіяльністю у вирішенні гострих проблем розвитку м. Києва, наявністю грубих порушень в організації діяльності Київської міської ради, некерованістю з боку Київського міського голови соціально-економічними процесами у місті Києві".

При цьому автори документа вказують на "наявність рішень судів про визнання розпоряджень Київського міського голови незаконними", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Раді з`явився проект постанови про зняття Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути