понеділок, 17 березня 2008 10:08

У Донецьку побили журналіста, який фотографував Ахметова на футболі

У Донецьку побили журналіста, який фотографував Ахметова на футболі
Учора увечері, в Донецьку після закінчення матчу "Шахтар" - "Металіст" (Харків) побили фотокореспондента агентства "Укрінформ" Ігора Ткаченка.

Про це повідомив сам потерпілий.

Зі слів Ткаченка, під час виконання ним своїх службових обов"язків на нього накинувся директор РСК "Олімпійський" ГеннадійКаліщук, і, викрикуючи лайливі слова і погрози на адресу фотокореспондента, заборонив фотографувати президента ФК "Шахтар" РінатаАхметова, який<>знаходиться у VIP-ложі стадіону.

Окрім Ахметова на трибуні для почесних гостей були присутні народний депутат України Борис Колесников і губернатор Донецької області Володимир Логвиненко.

На питання фотокора, чому не можна фотографувати цих людей, директор стадіону спочатку вдарив по об"єктиву фотоапарата, а потім - фотокореспондента в обличчя. Після цього, за словах Ткаченка, послідували словесні погрози, аж до обіцянки фізичної розправи людьми Каліщука за межами стадіону.

Після цього інциденту Ігор Ткаченко викликав наряд міліції Київського РОВД, які прийняли заяву від потерпілого. Відразу ж після відходу міліції, потерпілого на машині доставили в санпропускник нейрохірургії лікарні імені Калініна, де після обстеження йому поставили діагноз: струс головного мозку і забій м"яких тканин скуластої області зліва. Зараз фотокореспондент Ігор Ткаченко знаходиться на лікуванні в лікарні імені Калініна.

Постраждалий обіцяє надати всі документи, що стосуються інциденту події на "РСК "Олімпійському", пише Острів.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку побили журналіста, який фотографував Ахметова на футболі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути