Ексклюзиви
субота, 15 березня 2008 10:49

Янукович: "Я звик йти до мети власною головою, руками і так далі"

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович називає "технологіями" повідомлення про зниження рейтингу його політичної сили.

"Це все технології, до яких нас вчить життя. Я дуже часто буваю в регіонах, і я відчуваю настрої людей. Мене це не лякає. Я знаю, що наші виборці нам не зраджували ніколи", - сказав він в ефірі 5 каналу в п"ятницю ввечері.

"Я завжди вставав на коліна перед простими людьми. І мені ніколи не було соромно це робити", - додав він.

При цьому Янукович визнав, що в нього було відчуття розчарування після останніх парламентських виборів.

"Нам трошки не вистачило голосів, щоб отримати більшість у парламенті. Але це не означає, що ми стали слабкішими, чи ми стали іншими. Силу нам дає правда і наші виборці", - сказав він.

"Для кожної людини життя чи Господь Бог дає іспити. І я такий як і всі. І мені теж життя це дає. Для мене головним було не те, де я працював, крісло, а мої принципи, переконання. І я не буду їх змінювати", - додав він.

На питання, що змінилося після його другого переходу в опозицію, Янукович відповів:

"Я не знаю, що змінилося зовні – гнучкіший я став чи твердіший. Життя для кожної людини – це іспит. І від того, як проходить цей іспит, складається і зовнішній портрет. Судити про людей – це така справа... Як кажуть, не суди, і не судимий будеш. Я ніколи не судив людей, які мають позицію... Опонентів, суперників, де б це не було, треба поважати".

"Я давно в житті нічого не боюся. Мене це не лякає. Мене турбує ситуація в країні. Я не звик, і це, мабуть, видно зовні, бути в опозиції. Я звик більше ставити мету і йти до неї. Власною головою, руками і так далі... Проходячи цей шлях, головне не змінювати своїм принципам, не зраджувати своїй позиції. Поважати тих, з ким працюєш", - додав він.

При цьому Янукович зазначив, що в його партії теж бувають конфлікти.

"Навіть в партії, а у нас партія велика, люди всі різні, але ми з повагою одне до одного ставимось. Якщо людина має свою точку зору, ми її не ламаємо через коліно", - сказав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: "Я звик йти до мети власною головою, руками і так далі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути