Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2008 09:01

БК "Київ" обіграв "Теліндус" і вийшов в 1/8 фіналу Кубка УЛЕБ

БК "Київ" обіграв "Теліндус" і вийшов в 1/8 фіналу Кубка УЛЕБ
БК "Київ" успішно подолав рубіж 1/16 фіналу розиграшу Кубка УЛЕБ і залишився єдиним представником України в єврокубках.

Обидва матчі проти бельгійського "Теліндуса" "вовки" виграли. Після перемоги на виїзді в  5 очок наставник киян Томо Махоріч чекав набагато більшої переваги своїх підопічних в домашній зустрічі. Але його очікування не виправдалися. Вже в першій чверті господарі напоролися на головну зброю бельгійців, якої побоювався словенський фахівець, - проходи під кільце. Результат першого періоду - 18:13 на користь гостей .

Варто відзначити, що вже в першій десятихвилинці 3 фоли отримав Дроздов. І Томо Махоріч вимушений був посадити капітана на лавку.

Але свою відсутність Дроздов компенсував в наступних періодах. Так в другій чверті він і його партнери по команді Кравцов і Девіс радували публіку столичного Палацу спорту своїми ефектними слемами, а Фейсон дальніми кидками. 36:31 - на велику перерву переможцями йдуть господарі.

Натхнення не покидало капітана "вовків" і після перерви. На його рахунку перших 9 очок киян в третьому періоді. Але "Теліндус" не збирався вивішувати білий прапор. Окремої похвали від Томо Махоріча після матчу заслужив захист бельгійців: "Проти такої команди, як "Теліндус", дуже складно грати в нападі. Вони добре варіюють в захисті: переходять із зони на персональний захист".

Практично до останніх хвилин матчу команди ходили по лезу ножа, зберігаючи інтригу. Бельгійці вимушені були удатися до тактики фолів, але тут за бліду гру в першій половині гри реабілітувався  Джеттер. Він був точний в шести кидках з лінії.

68:60 (13:18, 23:13, 11:15, 21:14) - кияни виходять в 1/8, де зустрінуться з польським "Туровом". Матчі відбудуться 11 і 18 березня. Переможець цього протистояння вийде в "Фінал восьми", який пройде в італійському Турині з 10 по 13 квітня.

"Наш спорт"


Зараз ви читаєте новину «БК "Київ" обіграв "Теліндус" і вийшов в 1/8 фіналу Кубка УЛЕБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути