Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 09:02

Труну з тілом Патаркацишвілі привезли до Тбілісі

Труну з тілом Патаркацишвілі привезли до Тбілісі
Труна з тілом бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі вранці у вівторок доставлена спеціальним авіарейсом з Лондона в Тбілісі. Іншим, також спецрейсом, у Тбілісі прибули родичі Патаркацишвілі.

Як повідомив один із друзів спочилого бізнесмена Давід Шукакідзе, 26 і 27 лютого пройдуть панахиди в резиденції Патаркацишвілі, а 28 лютого його поховають. За словами Шукакідзе, "на похорон можуть прибути відомі в світі люди, серед них і перші особи деяких держав", повідомляє "Інтерфакс".

Патаркацишвілі поховають у дворі будівлі "Аркадія" – колишнього тбіліського Палацу одружень, який бізнесмен придбав кілька років тому, повідомив один із засновників партії "Наша Грузія" Давід Шукакідзе.

За його словами, з тбіліського аеропорту труну з тілом Патаркацишвілі привезли в будівлю "Аркадія", де й пройде громадянська панахида.

Патаркацишвілі помер 12 лютого в своєму будинку в передмісті Лондона. За попередніми даними, причиною раптової смерті 52-річного Патаркацишвілі став серцевий напад.

Судово-медичний експерт, що проводив розтин, повідомив, що бізнесмен мав важку хворобу серця. Доктор Ешлі Феган-Ерл повідомив у суді в місті Уокиінгу, де триває офіційне розслідування обставин смерті бізнесмена, що в ході розтину були виявлені сліди небезпечної коронарної хвороби серця, через яку "несподівана і нез"ясовна смерть могла наступити будь-якої миті".

Проте в суді вирішили відкласти розслідування до отримання результатів токсикологічної експертизи. Її чекають не раніше, ніж за десять тижнів.

Первинні результати розтину тіла грузинського бізнесмена показали, що його смерть сталась унаслідок природних причин, повідомили раніше поліцейські слідчі британського графства Суррей.

Патаркацишвілі посів третє місце на позачергових президентських виборах 5 січня 2008 року, набравши 7,1% голосів виборців. Влада Грузії звинуватила бізнесмена у змові з метою повалення державного ладу і оголосила Патаркацишвілі в міжнародний розшук, повідомляє NEWSru.com.
Зараз ви читаєте новину «Труну з тілом Патаркацишвілі привезли до Тбілісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути