Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2008 15:53

Військова делегація НАТО завтра прибуде в Україну

Завтра в Україну з візитом прибуває військова делегація НАТО на чолі з Головою Військового комітету НАТО генералом Реймондом Ено.

Як повідомили в управлінні прес-служби, головна мета візиту військової делегації НАТО полягає у проведенні військових консультацій з українською стороною та участі у VIII-му Міжнародному тижні НАТО у Національній академії оборони України.

В рамках візиту відбудеться зустріч Ено з начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України генералом армії України Сергієм Кириченком та переговори у складі військових делегацій.

Під час переговорів сторони планують обговорити поточні та пріоритетні шляхи розвитку співробітництва ЗС України з альянсом, стан виконання Імплементаційної програми Робочого плану Військового комітету Україна-НАТО на 2008 рік.

Також Кириченко і Ено обміняються думками щодо можливої участі підрозділів ЗС України у складі Сил реагування НАТО та підвищення оперативних спроможностей видів ЗС України.

15 лютого Ено здійснить візит ввічливості до міністра оборони України Юрія Єханурова.

В цей же день він візьме участь у заходах VIII-го Міжнародного тижня НАТО у Національній академії оборони України. Зокрема, Голова Військового комітету НАТО виступить перед учасниками заходу з лекцією на тему "Майбутнє НАТО" та візьме участь у спільній з Кириченком прес-конференції, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Військова делегація НАТО завтра прибуде в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути