середа, 13 лютого 2008 09:25

У Лондоні помер Бадрі Патаркацишвілі

У Лондоні помер Бадрі Патаркацишвілі
В Лондоні у віці 53 років помер відомий бізнесмен, колишній кандидат в президенти Грузії Бадрі (Аркадій) Патаркацишвілі. Про це ИТАР-ТАСС повідомили сьогодні представники прес-служби Патаркацишвілі в Тбілісі.

За їхніми словами, "за попередньою інформацією, Патаркацишвілі помер сьогодні від серцевого нападу".

Нагадаємо, 16 січня Міський суд Тбілісі виніс постанову про двомісячне попереднє ув"язнення підприємця Бадрі Патаркацишвілі. Оскільки Патаркацишвілі знаходиться за межами Грузії, постанова суду відносно нього була винесена заочно.

Генпрокуратура Грузії оголосила Патаркацишвілі в розшук. У поширеному в середу в Тбілісі повідомленні прокуратури наголошується, що "це рішення пов"язане з тим, що Патаркацишвілі ухиляється від явки в органи слідства".

Бадрі Патаркацишвілі балотувався в президенти Грузії на дострокових виборах, які відбулися 5 січня. Свою передвиборну боротьбу він вів з-за кордону, де знаходиться з 3 листопада 2007 року. У результаті, за даними ЦВК, на виборах він отримав 7,1% голосів.

В кінці грудня повідомлялося, що Патаркацишвілі намагався підкупити директора Спеціального оперативного департаменту МВС Іраклія Кодуа, щоб той підтримав переворот. Підприємець нібито обіцяв чиновникові 100 млн доларів винагороди. Кримінальна справа за фактом "змови" була порушена 17 грудня.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні помер Бадрі Патаркацишвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути