Ексклюзиви
понеділок, 21 липня 2008 10:07

Звільнився шеф-редактор "5 каналу"

У п"ятницю гендиректор "П"ятого каналу" Іван Адамчук підписав заяву шефа-редактора каналу Олександра Народецького про звільнення за власним бажанням.

Як повідомив Адамчук, до призначення нового шефа-редактора виконувати його обов"язки буде шеф-редактор новин Володимир Мжельський, передає Комерсант-Україна.

Генеральний директор також підкреслив, що "керівництво телеканала лише задовольнило бажання Народецького, підписавши його заяву про звільнення".

Сам Народецький, коментуючи своє звільнення, відзначив, що це його "особиста ініціатива, пов"язана з творчими планами".

"Я їду в Європу, де буду працювати і жити. Планую формувати погляд на Україну з Заходу – в основному з Англії і Німеччини", – повідомив він.

На думку заступника головного редактора інтернет-проекту "Телекритика" Отара Довженка, причин відходу Олександра Народецького з "П"ятого каналу" може бути кілька.

Крім тієї, котру назвав сам Народецький, його звільнення може бути пов"язане з тим, що "колишній шеф-редактор каналу – літня людина, і працювати в режимі щоденного інформаційного ресурсу йому стало складно".

Крім того, за словами Довженка, засновник "П"ятого каналу" Петро Порошенко "веде переговори про серйозну реструктуризацію телеканала".

"Зараз шукають команду, що абсолютно його перебудує", – пояснив Довженко.

Зараз ви читаєте новину «Звільнився шеф-редактор "5 каналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути