Ексклюзиви
середа, 17 грудня 2008 13:08

Зварич звернувся до Ющенка і назвав його безвідповідальним

Народний депутат України від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Роман Зварич напише заяву про вихід із партії "Наша Україна", якщо до 19 грудня ц.р. Президент України Віктор Ющенко не проведе з ним зустрічі.

Про це нардеп заявив сьогодні журналістам.

"Я прошу у Президента особистої зустрічі. Я хочу обговорити з ним доцільність мого подальшого перебування в партії. Причина в тому, що моя позиція принципово відрізняється від позиції Президента. Я вважаю безвідповідальною позицію Президента про те, що фракція НУ-НС не має входити до коаліції з БЮТ і Блоком Литвина. Тобто моя однозначна позиція розходиться з позицією Ющенка.

Думаю, на цьому етапі фракції, яка називає себе президентською, не можна самоусуватися від процесів, що відбуваються у країні. Тому я маю зробити вибір, і якщо до п"ятниці (19 грудня) такої зустрічі із Президентом не буде, то я буду змушений зробити публічно заяву про вихід із партії", - сказав Зварич.

Зараз ви читаєте новину «Зварич звернувся до Ющенка і назвав його безвідповідальним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути