Ексклюзиви
пʼятниця, 12 грудня 2008 12:34

Зварич: Ющенко проти коаліції з БЮТ

Президент України Віктор Ющенко проти коаліції НУНС, БЮТ і Блоку Литвина. Фракція НУНС з цим питанням визначиться на своєму засіданні, яке відбудеться о 14:00. Про це в інтерв"ю журналістам заявив народний депутат від НУНС Роман Зварич.

Зварич уточнив: "Президент учора достатньо чітко дав зрозуміти, що він проти входження нашої фракції в таку коаліцію".

За його словами, якщо сьогодні на засіданні фракції рішення про вступ до коаліції набере більшість голосів (37 з 72), то заступники лідера фракції можуть підписати коаліційну угоду, яка, за словами Зварича, готова на 89%.

Нагадаємо, у вівторок депутати обрали Литвина спікером і оголосили про створення нової коаліції. За кандидатуру Литвина віддали голоси 3 представники Партії регіонів, 154 депутати від БЮТ, 40 - від НУНС, 27 комуністів і 20 депутатів від Блоку Литвина.

Після цього на сайті НУНС було розміщено заяву про те, що фракція НУНС не схвалювала текст коаліційної угоди. Вчора питання можливого створення коаліції народні депутати від "Нашої України - Народної самооборони" обговорювали з Президентом, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Зварич: Ющенко проти коаліції з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути