Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 08:14

Зварич проти відставки Луценка

Депутат від НУНС Роман Зварич не бачить підстав для відсторонення Юрія Луценка від виконання обов"язків міністра внутрішніх справ України. Про це він повідомив у коментарі журналістам, передає УНІАН.

Зварич нагадав, що провадження у кримінальній справі, порушеній Генеральною прокуратурою щодо Луценка, відкрите "за фактом", а не проти конкретної особи.

"Поки що я не знаю, щоб було ухвалене рішення про звинувачення Луценка у скоєнні якогось злочину", - сказав Зварич.

Тому, на думку представника НУ-НС, підстави для відсторонення Луценка від виконання обов"язків міністра наразі відсутні.

Водночас представники Партії регіонів і Компартії висловлюються за відсторонення Луценка від виконання обов"язків міністра.

Як повідомлялося, 26 травня Генпрокуратура перекваліфікувала кримінальну справу, яку було порушено стосовно Луценка через інцидент, який стався між ним та чинним мером Києва Леонідом Черновецьким після засідання РНБО 18 січня, з "нанесення легких тілесних ушкоджень" на "посадовий злочин".

На прес-конференції 27 травня Луценко заявив, що в державі відбувається політичний переворот, спрямований на повернення "кучмізму".
Зараз ви читаєте новину «Зварич проти відставки Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути