четвер, 17 липня 2008 09:35

Жванія СБУ: Ви дебіли і виродки

Жванія СБУ: Ви дебіли і виродки
Народному депутату Давиду Жванії в аеропорту "Бориспіль" вручили повістку про виклик на допит до Генеральної прокуратури України на 10-ту годину ранку 23 липня.

Як повідомив "Українській правді" сам Жванія, повістку вчора, 16 липня, близько 21.30 вручили йому близько десяти співробітників Генеральної прокуратури та СБУ.

"Я проводжав усю родину на відпочинок. Мене зустріли з камерами і хамським чином при дітях вручили повістку", - заявив Жванія.

За його словами, повістка підписана заступником начальника Головного управління БКОЗ Служби безпеки України Батраковим за дорученням Генеральної прокуратури, при цьому на повістці немає номеру кримінальної справи.

"Я їм сказав, що вони дебіли і виродки. Я не мав на увазі їх, а всю систему, яка так працює, - розповів "Українській правді" депутат. – Бо я цілий день знаходився на робочому місці і декілька десятків разів ходив додому, бо збирав родину на відпочинок".

При цьому Жванія заявив, що 23 липня він з"явиться у слідче управління, якщо його буде допитувати особисто керівник слідчої групи справи про отруєння Галина Климович.

"Згідно з Конституцією, я можу приходити на допит, а можу не приходити. Але я прийду і дам свідчення, якщо мене буде допитувати особисто пані Климович. Вона краде мій особистий час, я теж хочу зайняти її час. З іншими слідчими я говорити не буду", - заявив Жванія.

Зараз ви читаєте новину «Жванія СБУ: Ви дебіли і виродки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути