Ексклюзиви
субота, 27 вересня 2014 19:23

Журавський заявив, що на нього напав не "Айдар", а найманці конкурентів

Представники добровольчого батальйону "Айдар" не причетні до нападу на нардепа Віталія Журавського 26 вересня, у селищі Нова Борова Володарсько-Волинського району. Про це за підсумками інциденту написав сам Журавський на власній сторінці у Фейсбук.

"Друзі, мої невгамовні опоненти просто сказилися. Вдруге упродовж останніх тижнів намагаються організувати моє побиття. І не набридає ж гроші витрачати. Вчора, наприклад, спробували зірвати мою зустріч із виборцями у селищі Нова Борова Володарсько-Волинського району. Про цей захід повідомлялось завчасно, а тому на нього завітало чимало людей. У розпал зустрічі в приміщення клубу, виламавши двері, увірвалися близько двох десятків політично стурбованих молодиків, які вчинили бійку з моїми виборцями та здійснили напад на мене. Зрозуміло, що вони відробляли брудні гроші моїх опонентів, які не спроможні перемагати у чесній боротьбі. А тому спочатку організували моє побиття під парламентом, а тепер намагаються зривати зустрічі з виборцями", - написав Журавський.

"У ЗМІ з'явилася інформація, начебто до нападу на мене причетні представники батальйону "Айдар". У це неможливо повірити, адже сьогодні бійці цього добровольчого формування ведуть боротьбу на сході. Провокації подібного штибу апріорі не можуть бути їхнім творінням. Скажу більше, такі інциденти дуже цінні для російської пропаганди, яка намагається показати, що в Україні панує насильство і безкарність, що ніхто з людей не може відчувати себе у безпеці. До речі, за фактом цього інциденту міліція порушила кримінальну справу. І, будьте певні, винні будуть покарані", - зауважив нардеп.

"Але в усій цій історії мене зачепило інше – а саме брехня, яку ці покидьки поширюють стосовного мого батька. Мій тато – Станіслав Журавський з перших днів війни пішов на фронт. Війну пройшов простим солдатом, Перемогу застав під Берліном, на Житомирщину повернувся героєм. Я можу вибачити образи на свою адресу, але брехню на адресу членів своєї родини не пробачу ніколи", - написав політик.

Зараз ви читаєте новину «Журавський заявив, що на нього напав не "Айдар", а найманці конкурентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути