Ексклюзиви
субота, 27 травня 2017 12:02

Знайшли школярку, яка надсилала нардепові фото голих сідниць

Автор: ТСН
  Діана Бекетова, яка нібито надсилала нардепові пікантні фото, запевняє, що побачила листування в Інтернеті. Її батько Юрій стверджує, що всі фото надсилав він
Діана Бекетова, яка нібито надсилала нардепові пікантні фото, запевняє, що побачила листування в Інтернеті. Її батько Юрій стверджує, що всі фото надсилав він

У вінницькій школі знайшли Діану Бекетову, з телефону якої нібито надходили інтимні фото народному депутатові Сергію Шахову.

Дівчина розповіла, що все це брехня, і вона навіть не бачила цього листування.

"Я була шокована. Я про все дізналася з інтернету. Це підло. Я це листування навіть не бачила. Але я не вважаю, що там щось таке є. Це друзі дитинства і що тут такого", – розповіла школярка, передає ТСН.

Своєю чергою, тато дівчини Юрій Бекетов захвалює нардепа та каже, що він допомагає їм давно та вже не перший рік пересилає кошти для його матері, у якої хвороба Альцгеймера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи купують собі сексуальних дівчат за $ 5 тисяч на місяць

"Сергій Шахов дуже хороша людина. Це друг дитинства. Ми з одного міста – Стаханова. Ця людина довгий час допомагає нашій родині. Він переводить гроші – допомагаючи моїй мамі. Чому я спілкувався зі сторінки дочки – немає у мене хорошого телефону. І те, що там було, писав я", – розповів Бекетов.

Автор: Dubinsky.pro
  Нардепа Сергія Шахова спіймали на пікантному листуванні в Раді
Нардепа Сергія Шахова спіймали на пікантному листуванні в Раді

Друг нардепа Юрій каже, що кожного місяця чиновник надсилає їм 1500 грн.

В історії є деякі неточності, додає кореспондент ТСН. За словами нардепа, Діану удочерили, проте за словами Юрія – це його рідна донька.Також Сергій Шахов розповідав, що з Бекетовим не бачився років вісім, проте Юрій розповів, що вони зустрічалися рік тому.

Народний депутат з групи "Воля народу", мажоритарник Сергій Шахов на засіданні Верховної Ради переглядав оголені жіночі сідниці на своєму смартфоні. Відповідні фото з листування нардепа були оприлюднені в Інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли школярку, яка надсилала нардепові фото голих сідниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути