Ексклюзиви
середа, 06 серпня 2008 12:39

Зміни в Конституцію влаштовуватимуть всі політичні сили - Колесніченко

Сьогодні готуються зміни в Конституцію, які влаштовуватимуть всі політичні сили, коли ніяка золота картка не маніпулюватиме політичними силами, що пройшли до парламенту

Про це повідомив народний депутат України від Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи заяву лідера Блоку Литвина, народного депутата Володимира Литвина про те, що БЮТ і Партія регіонів об"єднаються, щоб підігнати Конституцію під власні рейтинги.

"Кожна заява визначається силою власної партії. У даному випадку Литвину інших прогнозів і робити не можна, оскільки шансів подолати 7-відсотковий бар"єр у нього немає, а про 10-відсотковий бар"єр навіть говорити не доводиться. Литвину тут потрібно пригадати свою власну діяльність, коли він розраховував на золоту картку", – підкреслив політик.

За його словами, "сьогодні готуються зміни в Конституцію, які влаштовуватимуть усі політичні сили, і жодна золота картка не маніпулюватиме великими або дуже великими політичними силами, які пройшли до парламенту".

Вадим Колесніченко вважає, що восени конституційний процес не може бути завершений.

"Його спершу потрібно почати. Згідно із законом, на одній сесії робиться один крок (подання цих змін), потім проголосований проект вносять на розгляд до Конституційного Суду, і лише на наступній сесії за проект голосують депутати. Тому дай Боже, щоб восени тільки був початий конституційний процес", – підсумував співрозмовник ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Зміни в Конституцію влаштовуватимуть всі політичні сили - Колесніченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути