Ексклюзиви
четвер, 10 жовтня 2019 14:30

Зеленський про публікацію розмов із Путіним: Я не телеведучий

Зеленський про публікацію розмов із Путіним: Я не телеведучий
Зеленський переконаний, що оприлюднення розмов з Путіним унеможливить повернення полонених. Фото: radiosvoboda

Президент Володимир Зеленський не планує оприлюднювати свої розмови з російським лідером Володимиром Путіним.

Про це глава держави сказав під час прес-марафону з журналістами.

"Я не готовий публікувати мої розмови. Я навіть не опублікував мою розмову з Трампом. Я - Верховний головнокомандувач, а не телеведучий каналу. Я не займаюсь піаром, у мене нема жодних роздумів із приводу порушувати "червоні лінії". Але тактика є тактика, стратегія є стратегія. Я не повинен показувати всім свої розмови з лідером будь-якої країни", - сказав Зеленський.

"До чого призведе публікація моїх розмов із Путіним? Чи призведе вона до продовження наших зустрічей? Ні. Чи є бажання від цього отримати такий результат і не отримати більше можливості повернути наших полонених, яких дуже багато на території ЛНР, ДНР, у Росії та Криму? Чи буде у мене така можливість їх повернути? Ніколи. Що я скажу їхнім сім'ям? Мої розмови з Путіним підкріплені складним, але реальним результатом - поверненням людей", - пояснив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США хочуть оприлюднити ще 2 розмови із Зеленським

26 вересня Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови від 25 липня між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським.

Після цієї розмови американський розвідник поскаржився, що Трамп схиляв президента України Володимира Зеленського розпочати розслідування проти політичного опонента — колишнього віце-президента Джо Байдена.

Оприлюднення стенограми призвело до того, що Палата представників США розпочала розслідування. Тим самим запустила формальну процедуру імпічменту Трампа.

Після цього на сайті президента розмістили дві петиції, в яких Зеленського закликали оприлюднити стенограми всіх телефонних розмов із президентом РФ Володимиром Путіним.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський про публікацію розмов із Путіним: Я не телеведучий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути